Assegurances per a empreses

Som especialistes en la protecció dels riscos que afecten a empreses i autònoms. La nostra llarga experiència assessorant empreses i professionals ens avalen com els socis estratègics de qualsevol negoci que no vulgui patir pels imprevistos.

Independentment que com a empresa es prenguin decisions de negoci encertades, aquest encert estarà condicionat per l’existència o no de fets imprevisibles com els accidents. El primer pas per protegir la teva empresa és saber a quins riscos s’enfronta. Per ajudar-te a aconseguir-ho, t’oferim un servei complet d’enginyeria d’assegurances per a tot l’àmbit de l’empresa, de manera que només t’hagis de preocupar de l’èxit del teu negoci i deixar tota la resta a les nostres mans.

Gestionem totes les pòlisses perquè pugueu treballar amb tranquil·litat i enfocar-vos en el vostre negoci.

    • Assessorament independent i anàlisi complet sobre el nivell de risc de la teva empresa i implantació del millor programa d’assegurances eficient, estable i evolutiu.
    • Solucions asseguradores específiques per a cada negoci:
      • Amplitud d’oferta amb companyies espanyoles i internacionals.
      • Flexibilitat de contractació.
      • Gran ventall de cobertures i límits assegurables.
      • Preus competitius.
    • Personal altament qualificat i proper a l’empresa perquè puguis expressar qualsevol necessitat en un ambient de tranquil·litat i confiança.
    • Enginyers i tècnics per a valoració d’actius, verificació i/o gerència de riscos i pèrits de defensa de l’assegurat.
    • Servei postvenda.
      • Actualització permanent dels contractes, ja que els riscos canvien i evolucionen.
      • Assistència en sinistres com a element essencial de l’assegurança. Atenció permanent per agilitzar els tràmits, aportar els arguments tècnics necessaris i defensa dels teus interessos fins que es resolgui el sinistre.
    • Tecnologia punta que permet la màxima eficiència funcional, cohesió operativa i connectivitat sectorial.

Pime i Indústria

Una assegurança per a pimes t’ofereix la protecció que necessita la teva empresa. L’objectiu és permetre’t fer front a eventualitats derivades de l’exercici de la teva activitat. Aquesta assegurança incorpora una àmplia varietat de garanties per a protegir la teva inversió més valuosa: la teva empresa.

Comerç i oficines

Qualsevol establiment comercial, sigui del sector que sigui, necessita una protecció específica adaptada a la seva activitat. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem sobre la millor opció.

Accidents de Conveni

En la majoria de convenis col·lectius es recullen unes cobertures pactades per a empleats, que en el cas de sinistre per exemple, de no estar emparades per una assegurança, l’empresa hauria de fer front econòmicament a aquest supòsit. Així doncs, l’assegurança col·lectiva, es perfila indispensable per a les empreses o autònoms que tinguin emprats al seu càrrec i que el seu conveni així ho especifiqui.

Indemnització ILT

Si ets autònom o autònoma, en cas de baixa per accident o malaltia, et preocuparan els teus ingressos. Si ets assalariat i part del teu sou depèn de la teva productivitat, també.

T’ajudarem a trobar una assegurança a la teva mesura, podent optar per la indemnització en funció d’un barem per accident o malaltia, o bé sobre els dies reals de la baixa.

  • La base de cotització a la Seguretat Social s’utilitza per a calcular les prestacions corresponents (ja siguin de jubilació, viduïtat, o baixa).  Per aquest motiu, en el cas d’autònoms que cotitzin pel mínim, la liquiditat real estant de baixa el primer mes no arriba als 300 euros.
  • El que es pretén amb l’Assegurança de Subsidi ILT és que, ja sigui per malaltia o accident, el professional tingui la tranquil·litat de no patir un daltabaix econòmic tal que no li permeti fer front a les despeses periòdiques tant familiars com del seu treball.
  • A més, és una despesa deduïble en l’IRPF.
Responsabilitat Civil

Per a les possibles reclamacions que puguin danyar el teu patrimoni empresarial, posem a la teva disposició un ampli ventall de productes amb cobertures molt extenses. Cometre errors en l’exercici tant professional com empresarial és normal i protegir-te d’aquests errors, és el nostre treball. L’objectiu de les pòlisses de responsabilitat civil, tracta precisament d’això: de protegir tant el teu patrimoni empresarial com el particular, de possibles reclamacions de tercers vinculades al desenvolupament de la seva activitat.

 

També podem oferir-te assessorament i mediació en productes de Responsabilitat Mediambiental, Civil d’Administradors, Directius i Responsabilitat Professional, entre altres.

    R. Civil D&O (Administradors i Directius)

    En l’empresa, la presa de decisions és una gran responsabilitat. Quan es donen reclamacions contra administradors, consellers o directius, això suposa un gran risc. Comptar amb una assegurança específica per a directius és l’eina més fiable per a prevenir aquest tipus de contratemps. No importa que sigui una mitjana o petita empresa: els riscos existeixen per a tots.

      Ciberrisc

      Cada vegada més i en vistes de l’avanç tecnològic els atacs a empreses són un risc a tenir en compte. Cap empresa està exempta de sofrir un ciberatac, per la qual cosa aquesta assegurança dirigida a autònoms i pimes és la solució idònia per a fer front a l’amenaça intangible d’aquesta mena de riscos.

      Vehicles

      La conducció de vehicles a motor, comporta el risc d’incórrer en responsabilitat cap a terceres persones, tant en danys materials com personals. La llei obliga a disposar d’una assegurança de Responsabilitat Civil Obligatòria. Ara bé, aquesta R.C.O. ve acompanyada d’una sèrie de cobertures addicionals que, des de Solergastó, ens adaptarem a cada vehicle en funció de l’ús que se li atorgui. A més, si necessites assegurar un grup de vehicles, podem estudiar-los com a flota. D’aquesta manera, se simplifica notablement la gestió de les assegurances dels vehicles d’empresa, unificant venciment i dispersant la possibilitat de sinistralitat.

      Defensa jurídica (Empresarial, vehicles, retirades carnet)

      Des de possibles demandes a reclamacions. I és que tenir protegida jurídicament a la teva empresa, és poder descansar tranquil. Amb una assegurança de protecció jurídica empresarial, tindràs a la teva disposició assessoria legal en tot moment, advocats i molta tranquil·litat. Perquè veure’s involucrat en el terreny judicial, no és una cosa que li agradi a ningú.

      Salut col·lectius

      La protecció de les persones, també pot ser una solució col·lectiva. Aquesta es pot veure recollida tant en el ram de vida com en el d’accidents, així com en la prestació d’assistència sanitària. Des de Solergastó, també podem estudiar productes específics per al teu col·lectiu empresarial o associatiu.

      Assistència en viatge

      Perquè també volem que estiguis segur quan estiguis lluny de casa. T’oferim un ampli ventall de cobertures tant per accidents, com per altres contratemps que puguin ocórrer durant la teva estada i desplaçament.

        Transports

        Dins de les assegurances de transport, ja siguin terrestres, marítims o aeris, podem orientar-te en la contractació d’un ventall de productes i cobertures, tant en l’àmbit nacional com en l’internacional.

          Particulars

          Tècnics / Construcció

          Productes destacats

          Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

          La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

          Tanca