Assegurances per a tècnics / construcció

Algunes pòlisses requereixen d’un coneixement assegurador que només els experts en la matèria com nosaltres poden garantir. Sectors com construcció, o enginyeries necessiten l’assessorament professional i l’experiència de Solergastó.

Tot risc

Com a promotor o com a constructor d’una obra necessites cobrir els possibles incidents que hi puguin succeir, que afectaran tant econòmicament com en el timing d’execució de l’obra. Aquesta assegurança donarà cobertura a la majoria de danys externs o interns per evitar costos imprevistos i per portar l’obra a bon port.

Decennal

Per a un promotor existeix l’obligatorietat de contractar aquesta assegurança alhora que la supervisió de l’obra durant la seva execució per part d’un organisme de control tècnic (OCT) per poder-la escripturar i entregar als seus clients.

Pel que fa a la cobertura, la bàsica i obligatòria garantirà els danys estructurals durant deu anys, si bé hi ha la possibilitat d’ampliar-la amb altres garanties com pot les triennals d’instal·lacions, estanquitat i obra secundària, entre d’altres.

Durant l’execució de qualsevol obra, existeix una gran varietat de riscos. Això pot implicar danys, la reparació dels quals afecti tant l’obra, com a la data de lliurament, tenint així una greu afectació econòmica. Per això és tan important comptar amb una assegurança a tot risc que cobreixi qualsevol imprevist.

Responsabilitat Civil

En l’àmbit de la construcció tindrem necessitats específiques pel que fa a la responsabilitat civil, tant com a promotor com a constructor de l’obra. Cal donar cobertura als possibles danys provocats a tercers (externs a l’obra en cas de danys materials), i en qualsevol cas en danys personals cap a tercers, treballadors propis i subcontractats (RC Creuada i Patronal). Es pot plantejar una assegurança de responsabilitat civil per una obra en concret o per una empresa per al seu exercici econòmic anual.

Caució

En l’adjudicació d’una obra, l’administració pública exigeix contractualment una garantia o un aval d’un percentatge del total de l’obra, per poder-lo executar en cas d’incompliment del contracte en qüestió. Les asseguradores poden donar aquesta garantia a través de l’assegurança de caució. 

El principal avantatge d’aquesta assegurança vers l’aval bancari és que aquesta no ocupa línia de crèdit i no apareix al CIRBE.

Avaria maquinària

L’assegurança d’avaria de maquinària cobreix els danys materials que pateixi qualsevol mena de maquinària, equip o instal·lació de caràcter industrial a conseqüència del propi funcionament intern o aquelles accions o esdeveniments externs, excepte els expressament exclosos a les condicions de la pòlissa.

En ell, s’asseguren maquinària, equips, mecànics, aparats i instal·lacions.

Contingències

Ho teníem tot a punt i no podrà ser! Les assegurances de contingències donen cobertura a les despeses i costos fixos desemborsats i que no són recuperables, en cas de no celebració, ajornament, interrupció o suspensió de qualsevol acte o esdeveniment.

Empreses

Particulars

Productes destacats

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca