Assegurances per a particulars

Disposem d’una àmplia oferta d’assegurances destinada a protegir el que més importa, els vostres riscos personals i els de la vostra família.

Gestionem totes les pòlisses necessàries perquè gaudiu de la millor protecció familiar en tots els sentits.

Llar

La protecció de l’habitatge, ja sigui la residència habitual o una de temporada, és essencial. Cada habitatge té característiques diferents i cada família té necessitats diferents. T’orientarem en la protecció d’aquest important actiu, que pot tenir necessitats asseguradores diverses. També tenim solucions per a arrendataris i per a propietaris d’un habitatge de lloguer. I és que la llar, és el patrimoni més important de la família la qual destinem una gran part dels nostres esforços.

Comunitat

L’edifici on vivim és una prolongació de la nostra llar; a més, el compartim amb la resta de veïns. Assegurant correctament la totalitat de la finca, protegim els beneficis comuns i privats, així com determinades responsabilitats que es deriven d’aquests. Ja que cada edifici o comunitat de propietaris té les seves particularitats, cadascun tindrà una necessitat asseguradora diferent.

Vida i accidents

La pèrdua d’una persona o la seva incapacitat provoquen la necessitat d’adaptar-se a aquesta nova situació, tant a nivell personal com familiar, i també a nivell econòmic.

Per això t’assessorem en la contractació d’assegurances de vida i accidents, que tenen com a objectiu atenuar aquesta situació. T’ajudem a conèixer quines són les cobertures que necessites i el capital que hauries de tenir cobert.

Estalvi, Jubilació, Plans Pensions, Fons Inversió

Estalvi periòdic.

Oferim solucions per estalviar de forma còmoda, senzilla, transparent i amb la màxima disponibilitat de les quantitats estalviades des del primer moment.

Plans de Pensions

Si cerques una forma d’estalvi per al futur per tal de complementar la pensió de jubilació, els Plans de Pensions t’ofereixen una de les millors opcions per a garantir el manteniment del vostre actual poder adquisitiu, beneficiant-te del màxim desgravament fiscal. Existeixen solucions adaptades a cada perfil inversor podent triar entre actius amb diferents composicions de renda fixa i renda variable, amb flexibilitat en les aportacions tant periòdiques com extraordinàries.

PPA

Els Plans de Previsió Assegurats PPA ofereixen l’excel·lent tractament fiscal dels Plans de Pensions, però amb un tipus d’interès garantit. Es tracta d’un pla d’estalvi, que té per objectiu acumular un capital per a la jubilació, amb una rendibilitat mínima garantida durant tota la durada del contracte.

PIAS

Un PIAS és un Pla Individual d’Estalvi Sistemàtic, un producte d’estalvi/previsió, nascut a l’empara de la Llei 35/2006 d’IRPF que va entrar en vigor al gener de 2007 i que prioritza la fiscalitat a les prestacions en forma de renda. Així doncs els PIAS estan dissenyats per preparar o complementar la jubilació, amb els millors avantatges fiscals del mercat, sempre que la prestació es cobri en forma de renda vitalícia.

La diferència entre els productes PIAS i altres solucions d’inversió rau en la seva peculiaritat fiscal basada en el cobrament de la prestació.

Al futur, quan decideixis rescatar els teus estalvis, els rendiments generats durant l’etapa d’acumulació estaran exempts de tributació, sempre que es recuperi el capital en forma de renda vitalícia i que passin més de deu anys des que es va formalitzar el contracte.

Inversions a Prima Única

Les característiques principals de les assegurances d’estalvi i inversió a prima única són:

 • Amb la visió que l’estalvi romangui estable almenys 3 anys.
 • Total liquiditat en qualsevol moment.
 • Possibilitat de realitzar aportacions addicionals.
 • La rendibilitat de l’estalvi està vinculada a una gestió financera especialitzada de l’entitat, orientada a aconseguir resultats estables i sempre positius.
Salut

Les tipologies principals d’assegurances mèdiques o assegurances de salut són:

Assegurances d’assistència sanitària. Aquest tipus de pòlisses són de prestació de serveis. L’entitat asseguradora disposa d’un quadre mèdic concertat on pot acudir l’assegurat. Aquesta és la fórmula més utilitzada dins de les pòlisses d’assegurances de salut privades.

Les assegurances de reemborsament de despeses mèdiques, a través de les quals es recuperen les despeses (o part d’elles) ocasionades a les assegurances en concepte de metges i hospitals, a causa d’una malaltia o un accident. Normalment aquest tipus de pòlisses inclouen també l’assistència sanitària en quadre mèdic.

Principals avantatges d’una assegurança de salut privada

T’estalvies la llista d’espera

Tu tries als metges especialistes

Accés directe al metge especialista sense passar per medicina primària

Tries l’hospital

Comoditats tant per al malalt com per a l’acompanyant en cas d’hospitalització

Rapidesa en la realització de proves mèdiques diagnòstiques

Línia telefònica d’assessorament 24h

La majoria de pòlisses de salut cobreixen, entre altres, les següents prestacions:

Medicina primària

Consultes amb especialistes

Urgències domiciliàries o ambulatòries

Hospitalitzacions per intervencions quirúrgiques o tractaments

Cirurgia ambulatòria

Parts, cesàries o interrupcions de l’embaràs

Sessions de rehabilitació

La prima de les assegurances de salut varia en funció de l’edat de l’assegurat, la modalitat de l’assegurança, si és d’assistència o reemborsament, si és amb o sense copagament. A més, la prima individual pot ser diferent si la pòlissa és de diversos assegurats.

T’oferim una àmplia finestra de possibilitats a l’hora de contractar la teva assegurança de salut amb quadre mèdic complet, de reemborsament i fins i tot, amb cobertura sanitària d’àmbit mundial. Accedeix al quadre mèdic de les principals Entitats Asseguradores de Salut.

  Sepeli

  Per protegir i assistir la teva família quan més ho necessita.

  L’assegurança de decessos cobreix les despeses del sepelia en cas de defunció i ajuda a la família en els tràmits burocràtics.

   Defensa Jurídica

   La cobertura d’una pòlissa de Defensa Jurídica va des de cobertura legal privada, defensa complementària d’autos, retirades de carnet…  Aquest tipus d’assegurança et permetrà disposar de l’assessorament d’un advocat de lliure elecció i ser assistit en cas de judici. Malgrat ser una cobertura que aparegui en la majoria d’assegurances multirisc (llar, comunitat i acte), la contractació d’aquesta, et garantirà una independència total i un ventall més ampli de cobertures.

   Assessorament Legal

   Resolució de Conflictes

   Defensa de l’Assegurat

   Reclamació per Danys i Drets

   Vehicles, Turismes, Motos, Furgonetes...

   La conducció de vehicles a motor comporta el risc d’incórrer en responsabilitats vers terceres persones tant pel que fa a danys materials com personals. És per això que la llei obliga a qualsevol vehicle a disposar d’una assegurança de Responsabilitat Civil Obligatòria. Ara bé, aquesta R.C.O. vindrà acompanyada d’una sèrie de cobertures addicionals que adaptarem a cada vehicle, en funció de l’ús que se li doni.

   Disposem de productes específics per a:

   • Automòbils
   • Vehicles de mobilitat personal
   • Motocicletes i Ciclomotors
   • Camions, Remolcs  i Vehicles Industrials
   • Vehicles Agrícoles
   • Caravanes i Autocaravanes
   Vehicles de mobilitat personal

   Les noves opcions de mobilitat estan cada cop més presents al nostre entorn. Aquest tipus d’assegurança busca protegir l’assegurat per l’ús particular d’aquests Vehicles de Mobilitat Personal (VPM) estenent cobertura als eventuals danys personals i materials causats a tercers que poden esdevenir. Tingues cura de com et mous.

   Vehicles de mobilitat personal

   Patinets i bicicletes

   Protecció de lloguer

   Tant si tens l’habitatge o el local per llogar com si ja està llogat, amb la protecció de lloguer, veuràs minimitzats els riscos de llogar. Si vols llogar el teu pis i garantir el pagament de les mensualitats dels inquilins, aquesta és la teva millor assegurança. Oblida’t dels possibles problemes perquè els nostres advocats estaran al teu costat per a reclamar i defensar els teus drets com a propietari. El lloguer és un segur tan important com triar un bon inquilí.

   Embarcacions

   Volem que naveguis amb nosaltres i gaudeixis d’una bona cobertura d’acord amb teves necessitats com a propietari d’una embarcació, sigui aquesta d’esbarjo o esportiva, i que arribis a bon port amb les millors garanties.

    Responsabilitat Civil

    Al nostre dia a dia, existeixen molts tipus de perills inesperats que poden canviar totalment les nostres vides. Si ets el propietari d’un animal, caçador o pescador, saps que poden esdevenir certs accidents que també afecten a tercers i als seus béns.

    La responsabilitat civil serà l’encarregada de cobrir els danys ocasionats i així evitar problemes tant al causant de l’accident com als perjudicats.

     Apartat especial

     Existeixen algunes assegurances que no entren en cap dels altres tipus. Des de Solergastó, volem que els nostres clients puguin comptar amb assegurances que realment cobreixin totes les seves necessitats. 

     És per això que, casos com les mascotes o els objectes tan valuosos com els instruments musicals també compten amb una assegurança. Amb nosaltres pots cuidar tot el que realment t’importa.

      Empreses

      Tècnics / Construcció

      Productes destacats

      Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

      La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

      Tanca